Uue mudeli eelised:
Tervislikum alternatiiv teflonile: küpsetuskorv ja alusrest ei sisalda PFOA ega PTFE (ained, mida traditsiooniliselt kasutatakse teflonkatetes ja võivad olla organismi sattudes ohtlikud).
189,00 €
Uus täiustatud mudel Cosori Turbo Blazest, nüüd keraamilise sisekattega! Cosori Turbo Blaze on kõige rohkemate võimalustega preemium klassi kuumaõhufritüür. Sellel on 6-liitrine mahutavus, mis on piisav kuni viie inimese toidu valmistamiseks korraga. See on varustatud elektrilise mootoriga kuumaõhu ühtlaselt ringi liigutamiseks- nii valmib toit tunduvalt kiiremini kui võrrelda teiste kuumaõhufritüüridega.
Eriaomadused: On võimalik erinevaid toiduaineid näiteks liha, puu- ja juurvilju hüdreerida ehk kuivatades küpsetada. Nii saad kodustes tingimustes valmistada näiteks imemaitsvalt ise maitsestatud BeefJerkit või suus sulavaid puu-ja juurvilja snäkke. Ülivaikne 27-55 dB ja elegantselt kvaliteetse välimusega!
Komplekti kuulub: Küpsetuskorv, retseptiraamat 30 retseptiga ja kasutusjuhend (inglise keeles).
| 6,0 L | 30-230°C | 1725 W |
Garantii: 2 aastat
Uue mudeli eelised:
Tervislikum alternatiiv teflonile: küpsetuskorv ja alusrest ei sisalda PFOA ega PTFE (ained, mida traditsiooniliselt kasutatakse teflonkatetes ja võivad olla organismi sattudes ohtlikud).
| Mahutavus | 6.0 L |
|---|---|
| Temperatuur | 30-230 °C |
| Võimsus | 1725 W |
| Värv | Tumehall |
| Seadme kaal | 6.0 kg |
| Seadme mõõtmed Sügavus * Laius * Kõrgus | 40 x 30 x 30.1 cm |
| Sisseehitatud kiirprogrammid | Küpsetamine, Broiling, Dehüdreerimine / Kuivatamine, Külmutatud toidu valmistamine, Praadimine, Proofing, Soojendamine, Röstimine |
| Küpsetamine | Kasutades ühtlast kuumuse jaotamist, saad valmistada küpsetisi nagu näiteks kooke, saia ja vormiroogasid. |
|---|---|
| Broiling | |
| Dehüdreerimine / Kuivatamine | Dehüdreerimine võimaldab kuivatada puu- ja juurvilju ning ka liha. See programm eemaldab liigse niiskuse toidust ning on hea abiline tervislike snäkkide valmistamisel. |
| Külmutatud toidu valmistamine | Külmutatud toidu valmistamise programm on mõeldud külmutatud toodete kiireks ja ühtlaseks küpsetamiseks, tagades maitsva roa ilma eelneva sulatamiseta. |
| Praadimine | See programm jäljendab praadimist, rakendades kuuma õhku toidu krõbedaks pruunistamisel, kasutades selleks vähest õli ning soovikorral õli kasutamata. |
| Proofing | |
| Soojendamine | Mõeldud eelnevalt valmistatud toidu uuesti soojendamiseks, ilma et see küpseks üle või kuivaks kokku. |
| Röstimine | Röstimise programm on mõeldud toiduainete, tavaliselt liha või pagaritoodete küpsetamiseks kõrgematel temperatuuridel, soodustades pruunistumist ja tagades rikkaliku maitse. |
| 6,2 L | 75-205°C | 1700 W |
| 8.5 L | 35-230°C | 1800 W |
| 7,6 L | 40-240°C | 2470 W |